Welkom bij het Historisch Genootschap "Oud-Middelye"

Welkom bij het Historisch Genootschap "Oud-Middelye"

donderdag 2 augustus 2018

‘De Verwonderingh’

Wij vragen uw aandacht voor de speciale theaterlezing ‘De Verwonderingh’ met in de hoofdrol Ad Geerdink

Geacht Bestuur Historische Vereniging,
Wij verzoeken u vriendelijk uw leden op de hoogte te brengen van de spectaculaire theaterlezing door Ad Geerdink, directeur Westfries Museum.
Van vrijdag 17 augustus t/m 1 september a.s. zal het bijzondere muziektheaterspektakel De Ontdeckingh’ worden opgevoerd aan het IJsselmeer in Enkhuizen. De Ontdeckingh staat met 14 voorstellingen aan het Enkhuizer Zand in Enkhuizen voor een onvergetelijke beleving aan zee.
Van vrijdag 17 augustus t/m 1 september a.s. zal het bijzondere muziektheaterspektakel De Ontdeckingh’ worden opgevoerd aan het IJsselmeer in Enkhuizen. De Ontdeckingh staat met 14 voorstellingen aan het Enkhuizer Zand in Enkhuizen voor een onvergetelijke beleving aan zee. In samenwerking met het Westfries Museum zal er op maandagavond 20 augustus de speciale theaterlezing ‘De Verwonderingh’ gehouden worden in het decor van het  openluchttheater. ‘De Verwonderingh’ is een theaterlezing over de Gouden Eeuw in het prachtige decor vol technisch vernuft van theaterspektakel ‘De Ontdeckingh’ met spectaculaire beelden en livemuziek.
Ad Geerdink, directeur van het Westfries Museum, neemt zijn gehoor in een wervelende show mee op een wonderlijke ontdekkingsreis door de meest dynamische en enerverende periode uit de Westfriese geschiedenis. Mede aan de hand van topstukken uit het Westfries Museum deelt hij zijn verwondering over het doen en laten van onze voorouders in die fascinerende tijd. Met enorme verschillen, maar soms ook weer verrassende overeenkomsten met ons leven vandaag de dag. Dit alles met spectaculaire animaties en 17e –eeuwse live muziek van het trio De Zoete Inval.
Voorafgaande (v.a. 17:00 uur) aan de lezing is er voor Historische Verenigingen de mogelijkheid om op het festivalterrein een tafel te reserveren (kosteloos) om informatie over de vereniging te presenteren en boeken te verkopen.
In de Herberghtent wordt rond 18:00 uur De Goede Daghap geserveerd, een eenvoudige maar stevige maaltijd (plateservice) voor € 12,50 per persoon.
Het Westfries Museum en Vereniging Oud Enkhuizen zijn partners van dit theaterspektakel en met de kortingscode ‘Verwonderingh’ ontvangen alle Leden van historische verenigingen € 2,50 korting op de toegangsbewijzen voor dit unieke evenement.

Bestel uw toegangskaarten en de De Goede Daghap snel en maak gebruik van de speciale kortingscode Verwonderingh.

Voor kaarten en informatie: www.ontdeckingh.nl
Namens het Westfries Museum, Vereniging Oud Enkhuizen en het Team Ontdeckingh van harte welkom op ‘De Verwonderingh’.
Frans van Leeuwen
Producent 'De Ontdeckingh'
Ad Geerdink
Directeur Westfries Museum
Klaas Koeman
Voorzitter Vereniging Oud Enkhuizen

Wij bieden u en uw leden tevens de mogelijkheid om met de kortingscode VRIENDEN de theatervoorstelling De Ontdeckingh te bezoeken met 10% korting. Een prachtig stukje geschiedenis voorafgaande aan de 'Gouden Eeuw'

 

Voor extra promotiemateriaal zoals foto’s en trailers zie www.ontdeckingh.nl onder het kopje PERS links onderin.